Prohlášení o ochraně osobních údajů

Respektujeme zákon č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v podobě jeho aktuálního znění a tak i nakládáme s vašimi údaji.

Veškerá data uchováváme pouze po dobu nutnou k jejich zpracování, a to pouze pokud je zpracování potřeba. Přístup k těmto datům mají jen prověřené osoby anebo osoby zavázané mlčenlivostí (např. naši zaměstnanci, certifikační autority).

Vaše data přísně chráníme před zneužitím třetí osobou.

Vyhrazujeme si však právo tyto údaje poskytnout orgánům činným v soudním či jiném trestním řízení či šetření.

Upozorňujeme, že v rámci zvýšení bezpečnosti mohou být ukládány některé informace do tzv. "protokolárních souborů" (dále jen jako "Protokoly"). Tyto protokoly mohou obsahovat mj.:

  • IP adresu klientského počítače
  • informace o prohlížeči a jeho verzi
  • informace o operačním systému a jeho verzi
  • časovou známku akce
  • údaje o prováděné akci

Uživatel má právo bezplatně vyžádat informace o něm shromážděné. Může tak učinit písemně na kontaktní adresu společnosti Alpiro s.r.o., popřípadě e-mailem se zaručeným elektronickým podpisem identifikujícím odesílatele.

Registrací zákaznického účtu na těchto webových stránkách zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů. Tento souhlas může zákazník kdykoliv odvolat.

Nakládání s osobními údaji se dále řídí Všeobecnými obchodními podmínkami, část (9) DŮVĚRNOST INFORMACÍ.

Soubory cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies pro personalizaci, statistické a marketingové účely. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s používáním souborů cookies. Pokud s používáním souborů cookies nesouhlasíte, opusťte tyto stránky nebo vypněte soubory cookies prostřednictvím nastavení či doplňků webového prohlížeče. Upozorňujeme, že takové nastavení může mít negativní vliv na správnou funkčnost těchto webových stránek.

Registrace u Úřadu pro Ochranu Osobních Údajů

Reg. číslo subjektu: 00047650
Přehledová sestava: Přehledová sestava - Registrace

SSL certifikát — 139 Kč

Přejděte na důvěryhodný SSL certifikát AlpiroSSL se silným až 256-bit šifrováním a ušetřete.

Zelený adresní řádek

Nepřehlédnutelný indikátor důvěryhodného webu, díky kterému zvýšíte konverze a zisky.

Multidoménové UC/SAN

Skonsolidujte všechny Vaše SSL certifikáty do jednoho multidoménového SSL certifikátu!

Uživatel SSL Přihlášení

Zavřít

Uživatel SSL Nový zákazník

Zavřít
Zavřít
Zavřít
Máte dotaz?
Napište nám
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz na stránce Podpora a nejčastější dotazy?
Jméno a příjmení: E-mail:
Odesílám…Odeslat
Tato stránka používá soubory cookies. více informací
Souhlasím